50 MM f/1,8

Oh my, dagens bild går till min fina pojkvän Nicholas. Han är allt, jag vet seriöst inte vad jag skulle göra utan honom? Hihi. Tvingade honom att ställa sig framför kameran eftersom jag ville testa mitt nya objektiv. SUPEREXCITED. Blir så ledsen över att jag inte hunnit dra ut och fota men det ska jag försöka passa på att göra i helgen när jag ska åka upp till Stockholm. Jag ska hälsa på min syster som fyller 27 år idag! Geez, everybody getting old over here.
 
Igår var jag och Nicholas på bio, vi kollade på Deadpool and it was fucking awesome. Jag hade inte så höga förväntningar för av någon anledning kändes det inte som att Ryan Reynolds passade in i en sån karaktär? Men jag hade helt fel, han var helt rätt skådespelare för jobbet. Hela biosalongen satt och skrattade högt i princip hela filmen, love it.
 
I tisdags mötte jag upp min gamla mañana-kollega Anna. Vi drack öl och åt god mat, precis som man alltid gör när man besöker tapaspalatset. Vi hade mycket catching up att göra eftersom vi inte träffats på ungefär ett halvår? Det var riktigt nice, saknat henne!
 
Nu väntar jag på Alma och ska försöka göra klart en av våra deluppgifter i filmkursen, hoppas att det går vägen för ibland får jag panik när jag inte förstår vissa grejer på det programmet vi använder. Är så van vid ett annat program som för mig är så mycket enklare (Final Cut Pro X, om någon var intresserad), men det går ändå!
 
 
ABOUT MY LIFE, ABOUT PHOTOGRAPHY | Nikon, Portrait, Porträtt | |
Upp