SNAPSHOTS FROM LAST WEEK

Fick inte så mycket bloggat förra veckan, så jag tänkte att ni kunde få se några snapshots från min mobil.
Det var en vecka med en hel del roligt och mycket vårkänslor från den fina solen som valde att lysa upp Sverige, sen hände det något konstigt där i slutet av veckan att vi fick lite snö? Orka, ge upp snön!
 
Här står Anna inne i konserthuset. Veckan startade med henne och Seinabo Sey, det var en fin kväll.
 
Slappade mycket i min säng pga goda sovmorgonar, vissa som egentligen inte fanns men som jag unnade mig ändå.
 
Ingen kronologisk ordning i mina bilder, vet ni varför? För jag bestämmer själv!! Här är Vilma, jag och Anna när vi på fredagskvällen hade bestämt oss för att dricka öl på andra lång, inget ovanligt för oss.
 
Här har Albin tatt över min plats, haha. Nicholas var också med denna kvällen!
 
I skolan fick vi lära oss om ljussättning, vilket var väldigt roligt. Intressant vilka olika miljöer man kan få till med olika ljusriktningar, antal ljuskällor och lite filter.
 
Det här var min alla hjärtans-dag present från den allra bästa människan jag har i mitt liv.
 
Och det här var min alla hjärtans-dag present till Nicholas, haha så fult att vi båda på något konstigt vänster fick för oss att köpa klockor till varandra. Great minds think alike? I think so!
 
Som sagt sken solen fint vilket gjorde mig på ett himla bra humör! Inte bara solen fick mig på bra humör, jag var lycklig i princip hela veckan (bortsett från min bittra tisdag) då jag fick reda på att Beyoncé kommer till Sverige och att jag senare i veckan faktiskt fick tag på biljetter. LÄNGTAR SÅ.
 
Jag och Alma hade det roligt under lektionerna, här i ljussättningslektionen. Fatta roligt att vi har olika green screen-rum i vår skola? Älskar det.
 
Jag städade lägenheten också, storstädning alltså. Fick något sorts flipp denna veckan då jag inte bara städade hela hemmet utan att jag också städade hos min höggravida syster (stackarn som ej kan röra sig) plus att jag städade kontoret? 
 
Avslutar veckans summering med denna bilden. Mest för att jag tycker den är nice, tog den lite snabbt innan jag gick på tåget till Falkenberg. Nu ska jag nog försöka sova, toodles.
 
**Ni kanske inte riktigt bryr er. Men ni får ursäkta my lack of liknande redigering på bilderna, är helt enkelt för trött.**
 
 
ABOUT RECAPS | Beyoncé, Göteborg, Snapshots, iPhone | |
Upp