SURPRISE PT. I

För ca en månad sen tog jag tag i mina planer om att överraska Nicco på allra bästa sätt inför hans födelsedag. Med några av världens bästa vänner som hjälpte mig genom allt planerande, till fixande, till hämtande av tårta, matshopping, dekorerande, lekförberedande, lurandes och städning. Utan dom hade inget blivit gjort, men jag tackar Gud för att jag har dessa människor i mitt liv! I en månad har man behövt dölja allt, ljuga om massvis med saker för att han inte skulle få reda på ett dugg och jävlar vad tufft det har varit. Inombords har jag hela tiden velat berätta, drömt om att jag spoilat allt, men jag har fått hålla mig i skinnet. Men vet ni vad? Så jävla bra allt blev till slut.

Han var i chock nog hela kvällen för han verkligen inte kunde fatta att det var på riktigt, han som trodde att jag var på jobbet med Anna. Han som trodde att vi knappt skulle fira honom. Jag är fan med stolt över mig själv och alla andra.


Jag hade varit så stressad hela dagen. Nojjat över att saker skulle gå fel, jag ville bara att klockan skulle slå 20.20 så att all stress kunde försvinna. Alla mina vänner och hans föräldrar sa till mig att chilla senare, men ni förstår inte!!! 19.00 började folket strömma in, det bjöds på bål och minglet kunde börja. När tiden väl var inne var vi alla gömda i lokalen och han trodde han skulle kliva in i en städskrubb men där står alla hans vänner från barndom och uppåt. Allt släppte, och han blev så glad, fattade dock ingenting, men lyckligare än någosin och festen började.

Det bjöds på mat och vi lekte, snackade, drack, skrek och sjöng och ju senare det blev började dansen mer och mer. Man vill ju bara göra om kvällen igen!

ABOUT PARTIES | |
Upp